МИШЕЛ – СТИЛИСТЪТ НА DOLCE VITA

michV1

Michel Harem е като храм на Dolce Vita, в който се преобразяват и звезди, и обикновени хора

В Италия наричат Мишел (Michel) магьосник на външния вид и стилист, способен да превърне и незврачната отрудена жена в звезда.
Години наред рубриките, водени от него в сутрешните тв предавания на РАИ и “Медиасет”, са най-гледаните. Миговете, в които той реже с един откос на ножицата дълги коси под изненаданите викове на зрителите, а час
по-късно показва как изпод ръцете му грозни патета са станали красиви лебеди, събират милиони пред екраните.
Мишел е стилистът на известните личности, но и на обикновените домакини, които мечтаят за прелом в живота си.

michelV2
Ставайки от стола в салона му, мнозина придобиват такава увереност след направената промяна, че се чувстват като дрогирани с енергия.
Произхождащият от южната Пулия Мишел от над 45 г. се грижи за косите и грима на най-известните личности в киното, модата, телевизията. През ръцете му са минали от Джони Деп, Мел Гибсън и Том Круз до Мишел Пфайфър и Том Ханкс.
Няма популярна тв говорителка, актриса, топмодел в Италия,
която да не е била фризирана и гримирана от Мишел. Години наред той разкрасява манекенките в ревютата на висша мода в
Рим, певците и водещите на фестивала в Сан Ремо, италиански и чужди актьори на Кинофестивала във Венеция.

michelV3
Създаденият преди  45 г. негов салон на “Виа Систина” (Via Sistina) в сърцето на Рим е като кръстопът на италианския елит, но и на обикновени жени и мъже, решили да променят външния вид и живота си.
Влизайки в сградата, върху която с огромни букви е изписано “Мишел Харем” (Michel Harem) , човек се чувства като в пещерата на Али Баба.
Тук всичко е бляскаво, разкошно и ексцентрично като в будоар. Скъпи кожени палта, бижута, статуи, злата се сипят отвсякъде, тъй като тук може не само да промениш външния си вид, а и да си купиш лукс.
Много жени влизат с намерението да станат руси и къдрави, а вместо това излизат с къси и прави червени коси.

MichelV4
Мишел е като ехограф, който в рамките на секунди може да прецени не
само какво ти отива, а и какво може да те превърне в нов човек. Мрази да го наричат фризьор.
В действителност той е нещо като доктор на външния вид, тъй като възприема клиентите си като пациенти. Преди да промени косите им, той променя главите
им, вниквайки в психологията на всеки човек.
Години наред го прави и от разстояние – чрез съвети в поддържаната от него рубрика писма във в. “Република”. Стотици читателки му пишат
всяка седмица, питайки го как да се променят.
Мишел е освен всичко друго и създател на собствена натурална козметика с доста екзотично съдържание – от говежди мозък и маруля в продуктите за коса
до оризов прах и глина за перфектното поддържане нa лицето.
MICHEL HAREM се намира на римската Via Sistina 143, на две крачки от църквата Trinità dei Monti над Испанския площад (Piazza di Spagna).

michelV5

Short URL: https://goo.gl/LDRnww

Коментари

Коментари