ТОП АУТЛЕТИ В ЛАЦИО

.outL2

 

Вижте къде се намират най-добрите аутлети на висша мода близо до Рим.

1.    Най-важният и същевременно най-близкият до Рим аутлет е McArthurGlen di Castel Romano. 

На 25 км от центъра на Рим ще се озовете в градче на висшата мода с над 140 магазина на любимите ви марки, в които се пазарува целогодишно с намаление от 30 до 70 на сто.
Тук са от Valentino до Roberto Cavalli, от Burberry до Furla. Има и спортни марки от рода на Nike и Adidas, а така също и брендове от сорта на Guess и Diesel.
До аутлета може да се стигне със специални автобуси от централната гара Stazione Termini, чието разписание е описано в сайта на аутлета.

outL1
2.  Само на 7 км. разстояние от него, шофирайки все по пътя „Понтина“ (Pontina), се стига до аутлета Diffusione Tessile в Помеция на Max Mara. Той включва и другите линии от марката – Mac & Co, I Blues, Sportmax, Marella, Marina Rinaldi.
Тук може да си купите прекрасни рокли за по 70-80 евро, както и качествени палта за по 120 евро. Изборът е невероятен.

outL3

3.  Друг аутлет на висша мода и на спортни марки има и на 40-ина километра по магистралата Рим – Неапол. Става въпрос за Valmontone Outlet, който включва 180 магазина. Много агенции предлагат онлайн турове до този аутлет срещу билети от 7 евро.

outL4
4.     Много изгоден е и аутлетът на север от Рим Diffusione Tessile Fiano Romano. Той се намира на Via Tiberina, км. 18.

out13

ВИЖ ОЩЕ

В Рим за 3 дни

Какво да видим гратис в Рим

Градините на Вила д’Есте

 

 

Short URL: https://goo.gl/jr6wXB

Коментари

Коментари