КАК ДА РЕЗЕРВИРАМЕ ИЗГОДНО

trivago1

 

КОГА И КАК ДА РЕЗЕРВИРАМЕ ПО ИНТЕРНЕТ НАЙ-ХУБАВИТЕ И ИЗГОДНИ ХОТЕЛИ

Когато туристът идва за пръв път в Италия, може да спи по евтини пансиони, тъй като се предполага, че спестеното от нощувките се влага в останалата част от екскурзията.
Когато визитата в Рим, Милано или Флоренция е обаче с цел удоволствие, е недопустимо отсядането в място, което ще остави в съзнанието ви неприятни спомени.

Тясна стая, течащ кран или мръсна баня не само че ще ви отровят почивката, ами ще ви карат и да се мръщите всеки пък, когато си спомняте за тези градове.

Може да сте съзерцавали Микеланджело и Рафаело, може да сте видели най-красивите площади в света, но какво от това? В главата ви ще остане като пирон споменът за ликетата или миризмата в онази евтина хотелска стая, където сте спали.
За да акумулирате само красиви спомени, си резервирайте стая в три или четиризвезден хотел. Това може да направите 1-2 дни, най-много седмица (но не по-рано!) преди пътуването си.
Има два ефикасни италиански сайта –  trivago.it и kayak.it,
където може да си купите онлайн двойна стая в четизвезден хотел и за по 32-40 евро нощувката. Това е така, защото винаги в последните моменти големите хотели продават на безценица останалите им свободни стаи или пък анулирани резервации от агенциите.
Ако сте късметлия, може да попаднете и на луксозен апартамент в центъра на Рим срещу 35 евро за двама.
Всеки от тези сайтове дава възможност да посочите лимита в цената за нощувка. Така че ако искате да похарчите максимум 40 евро, поставете тази сума на необходимото място в сайта, преди да започне търсенето. Всеки резултат от търсенето посочва и на колко километра от центъра се намира съответният хотел. Ако той е далече, просто си купете абонаментна карта за целия градски транспорт. В Рим например струва 16,50 евро за три дни и важи от часа на първото и ползване.
По-важното в случая е да наблегнете на комфорта в хотела.

Short URL: https://goo.gl/GZphEo

Коментари

Коментари