ТРАМВАЙ BULGARI В МИЛАНО

 

bulg2vЗабравете претъпканите и миришещи лошо трамваи, от които човек излиза смачкан и в лошо настроение.

Ако сега отидете в Милано, може  да се возите в златисти трамваи, ухаещи на най-новия парфюм на Bulgari. На всичкото отгоре в тях пътувате гратис, парфюмират ви безплатно и ви подаряват  рекламни флакончета с парфюм или други сувенири с известната марка.

Едва ли прочутата фирма за бижута, парфюми и аксесоари можеше да измисли по-ефектен начин, за да представи най-новия си дамски парфюм Goldea.

bulg3VТой е вдъхновен от златото и е посветен на Клеопатра.  Ако си спомняте – навремето в нея се превъплъти Елизабет Тейлър. Именно марката “Булгари” беше тази, която спонсорира реставрирането на лентатата по повод 50 г. от излизането й. Във филма Лиз Тейлър носи историческа гривна като змия на луксозната марка.

Парфюмирайки се в трамвая с новия парфюм Goldea, пътникът може да се отпусне релаксиращо на бежовите възглавници на седалките, да отпие от чашките шампанско, които се предлагат на борда и да отхапе от шоколадовите бонбони “джандуйоти”.

bulg1v

И в същото време – да се наслаждава на забележителностите, през които трамваят преминава по време на маршрута си през центъра.

Златният трамвай ще пресича всеки ден Милано до 20 декември, за да вдъхнови по най-подходящия начин мъже и жени с идеи за коледни подаръци.

Той тръгва в 15,45 на Пиаца Фонтана и се движи до 20,15 часа. Маршрутът му стига до Виа Канту.

Short URL: https://goo.gl/9pUlyt

Коментари

Коментари