5 ИДЕИ ЗА АУТЛЕТ УИКЕНД

giubotti

Ето няколко варианта за шопинг в най-хубавите аутлети в Италия

Ако искате да си напазарувате изгодно и на спокойствие, трябва да предвидите поне един уикенд от ваканцията си, който да посветите на тази цел. Така може да се насладите и на мястото, и на шопинга.
В Италия има десетки аутлети на моно марки или пък градчета на висшата мода.
Ето пет предложения за най-добрите, в случай че не може да се ориентирате в гората от оферти.
1.  Раят на ексклузивната мода е THE MALL, до Флоренция, където може да се купи на половин цена най-доброто от най-новите колекции на най-скъпите марки в света. Но внимание! Той е подходящ единствено за пристрастени по лукса без финансови проблеми, които са готови на всяка цена да имат даден продукт от определена марка. Ако сте видели, че желаната от вас чанта на GUCCI струва в магазина 2000 евро, тук може да я намерите за 1000. Ако определен модел рокля на ARMANI струва 1000 евро, тук ще си я купите за 500. В този аутлет, наподобяващ град на суперлукса, могат да се намерят и ред други марки като DIOR; FENDI. HOGAN, BALENCIAGA, STELLA MCCARTNEY. Намалението стига понякога и до 75 %.

abiti
2. Ако сте на море до Римини, в област Емилия Романя, или пък пътувате до Болоня, уикендът в неговия аутлет е повече от задължителен. Става въпрос за FASHION STREET OUTLET, до Сан Ладзаро ди Савена (San Lazzaro di Savena). Това е един от най-изгодните аутлети в Италия, където могат да се намерят дрехи, обувки и аксесоари на марки като GUCCI, MONCLER, PAUL SMITH, FAY, PEUTEREY, DONDUP и др. Тук намалението е от 30-70 %.

3. Ако сте любителка на марката LUISA SPAGNOLI, то тогава си резервирайте уикенд в Перуджа. Така освен красивия град, известен с шоколада си, може да разгледате и аутлета на италианската марка. Той се намира в местността Санта Лучия (Santa Lucia) и заема 150 кв.м. Елегантни и спортни облекла могат да се купят по-изгодно с около 40 на сто от цената им в магазините.

 

chantiGucci24. Ако планувате уикенд в Милано, аутлетът, който трябва да видите, се нарича FASHION OUTLET SALVAGENTE. Върху площ от 650 кв.м. на два етажа са разположени магазини на марки от рода на DSQUARED 2, ARMANI, MOSCHINO, SEE BY CLOE’, ASPESI, BURBERRY, DOLCE&GABBANA. В сравнение с нормалните магазини, продаващи тези марки, тук всичко е по-евтино с 60-65%.
5. Ако сте сред феновете на марката ARMANI, може да си купите нейни продукти low cost в ексклузивния FACTORY STORE, който се намира в Мателика (Matelica), до град Мачерата (Macerata) в Южна Италия. Тук спокойно може да се напазарува от всички линии на Армани, сред които са EMPORIO ARMANI, GIORGIO ARMANI, ARMANI COLLEZIONI, ARMANI JEANS. Асортиментът наистина е огромен – от дънки и тениски до всичко останало. Има както предишни, така и нови колекции. Спестявате от 50 до 80%.

Short URL: https://goo.gl/zbkkIy

Коментари

Коментари