МАЛКА ДАМСКА ЧАНТИЧКА

FullSizeRender (4)

Достатъчно е да обиколите центровете на Рим или Милано, където са най-скъпите бутици за висша италианска мода, за да си дадете сметка, че трендовете в сферата на дамските чанти  са два.
Те са или изключително малки, или пък са с животински окраски (animalier).
Суперлуксозните чантички на Gucci, Prada и Valentino са като миниатюрни, но скъпоценни творения на изкуството.
Всички те спазват правилото – колкото по-малки, толкова по-скъпи.
Ако през деня стилната жена носи чанти във всякакви размери и от всякаква материя и цвят, вечер правилото е желязно – чантата е само малка и от скъпи материали.

ChantaPrada
Ако отивате на изискана вечеря или събитие, чантата на всяка цена трябва да бъде „скъпоценна“ – с маниста, с бляскави камъни, с бродерии, със златисти верижки. С други думи, тя трябва да бъде едно истинско бижу, което държите винаги в ръцете си и никога препасано през рамото.
През лятото чантата вечер може да е и от „по-бедни“ материали като слама, коноп и др., но и тук правилото е едно – трябва да е малка.
Ако отивате на вечеря в дома на приятели, може да оставите чантичката си в стаята, където са и връхните дрехи. Разнасянето й непрекъснато из дома на приятеля ви може да се сметне за липса на доверие.
Ако обаче сте на вечеря в заведение или на рожден ден с много поканени, то тогава чантичката трябва да бъде винаги в ръцете ви.

Short URL: https://goo.gl/ZINiqT

Коментари

Коментари